Snabblån med betalningsanmärkning

Hitta ett smslån trots betalningsanmärkningar

Låna upp till 40 000 SEK
Återbetalningsperiod: 1-5 år
Betalningsanmärkning: Ja
Lån utan UC: Ja
Låna upp till 15 000 SEK
Återbetalningsperiod: 2-12 mån
Betalningsanmärkning: Ja
Lån utan UC: Ja
Låna upp till 45 000 SEK
Återbetalningsperiod: Flexibel
Betalningsanmärkning: Ja
Lån utan UC: Ja

Få snabblån trots betalningsanmärkningar

Ibland kan det vara så att du står mitt i månaden och behöver snabba pengar för att tvättmaskinen har gått sönder eller något annat oförutsett har dykt upp. Du har dessutom inte möjligheten att låna pengar av någon du känner. Det finns ett flertal kreditgivare som kan bli räddaren i nöden och de bryr sig inte om att du har fått betalningsanmärkningar.

I Sverige så är det cirka 500 000 personer som har fått betalningsanmärkningar på ett eller annat sätt. Att långivare skulle kategoriskt neka dessa människorna att få lån för att de har råkat få anmärkningar skulle vara detsamma som att tacka nej till potentiella kunder bland den halva miljonen personer. Vilket mycket få företag som vill gå med vinst skulle acceptera på ett lättvindigt sätt. Fast det går att förstå de kreditgivare som inte lånar ut pengar med tanken på hur dagens samhälle ser ut med hög arbetslöshet och att många är sjukskrivna. I regel har dessa företagsägare att stå till svars för och därför tackar de nej till personer som har anmärkningar för att vara på säkra sidan.

Vara kreditvärdig för snabblån

Det är vanligtvis väldigt enkelt och smidigt att ta ett snabblån för att skaffa en mindre summa pengar och det är inget ovanligt att svenskar ansöker och få dessa lån i Sverige. Ett snabblån, som även kan kallas för smslån och är ett tämligen litet lån, samt att du har pengarna på bankkontot inom några timmar, om allt går som det ska. Därför görs inte heller lika omfattande kreditupplysningar som vid större lån, men det kontrolleras alltid om du har andra lån, betalningsanmärkningar eller har abonnemang av olika slag. Vid ansökan om ett snabblån behöver du inte uppge vilket skäl varför du låna pengar.

Betalningsanmärkning – Vad är det?

En betalningsanmärkning är en registrering som har gjort hos något kreditupplysningsföretag om inte en räkning eller ett lån har betalats som de skulle och då anses personen ifråga vara en mindre betrodd betalare. Anledningen till att en person har fått en anmärkning beror på att en fordringsägare har ansökt om ett så kallat betalningsföreläggande hos Kronofogden. Framför allt så registreras betalningsanmärkningar hos Upplysningscentralen (UC) som är störst i Sverige och ägs av de stora bankerna i landet. Fås en anmärkning finns den kvar ibland annat i UC:s register upp till tre år.

Få snabblån trots att du har betalningsanmärkningar

En eller flera betalningsanmärkningar kan ställa till det när det är dags att teckna abonnemang, avbetalningar och liknande. I de flesta fall om du har anmärkningar får du i regel avslag direkt, men nu har allt fler kreditgivare börjat bevilja snabblån av olika typer. Det gäller bara att skulden är fullt betald och då finns det möjligheten att få ett snabblån. Självklart skiljer sig detta mellan alla de långivare som finns i branschen eftersom de har olika villkor och regler de har, samt vilken typ av bakgrundcheckning som görs. För att slippa att få ett nej är det alltid bra att kontrollera kreditgivarnas krav och regler innan in en ansökan om ett snabblån skickas in.

Beviljandet av ditt lån

Vanligtvis när du ansöker om ett snabblån får du veta ganska snabbt om lånet blir beviljat eller inte. Får du lånet går det snabbt att få in pengarna på ditt bankkonto. Att det är en sådan snabb hantering är just därför det kallas för snabblån. Tack vare att hanteringen av din ansökan är så kvick kan det vara en lösning för dig om du har behov av pengar snabbt. För det kan faktiskt hända alla att det krisar sig ibland om något oförutsett inträffar. Samtidigt slipper du obehagliga frågor vad och varför du ska låna pengar.

Slipp anmärkning och betala tillbaka

Det finns några snabblån som är helt och hållet kostnadsfria, medan andra inte alls är det. Det finns kreditgivare som erbjuder låntagare att låna pengar gratis den första gången, så det kan vara all idé att testa olika långivare eftersom det lönar sig. Innan du ansöker om ett snabblån bör du kontrollera vilken ränta lånet har och hur många månader du har på dig att återbetala det.

Några snabblån är fria från ränta en viss tid och andra lån alltid har en ränta. Oavsett vilken sorts snabblån du tar gäller det att se till att återbetala det i tid. Skulle det vara så att du råkar halka efter med avbetalningen kommer det bli ganska dyrt för dig i långa loppet. Därför bör du alltid ha full kontroll på vad och när du ska göra dina avbetalningar.